• TELTONIKA FM1110 терминал
  FM1110 е терминал с GPS / GLONASS и GSM свързаност, който е в състояние в реално време да събере координати от местоположението на обектите и други полезни данни от тях и да ги предаде по GSM мрежата до сървър за обработка, за да се ползват за анализ и проследяване. Това устройство е напълно подходящо за приложения, където е необходимо установяването на местоположението на отдалечени обекти: управление на автопарк , коли под наем, фирми за таксиметрови услуги, обществен транспорт, логистични компании, лични автомобили и др. В случай на загуба на връзка FM1110 ще запамети до 3.500 записи , и след като се установи връзка устройството ще изпрати съхраннените данни чрез GPRS канала. Така няма да се загубят вашите данни (координати, датчици и т.н. данни.). FM1110 може да контролира състоянието на параметри от наблюдаваните обекти, като например на мониторинг на двигателя, контролиране врата на МПС, температура в агрегат и т.н.
 • TELTONIKA FM5300 терминал
  е по-висок клас терминал с GLONASS / GPS позициониране и GSM свързаност, който е в състояние в реално време да събере координати от местоположението на обектите и други полезни данни от тях и да ги предаде по GSM мрежата до сървър за обработка, за да се ползват за анализ и проследяване. Това устройство е напълно подходящ за приложения, където е необходимо установяването на местоположението на отдалечени обекти. В случай на загуба на връзка FM5300 може да съхранява повече от 16000 записи, и след като се възстанови връзка на устройството с GSM мрежата ще изпрати съхранените данни чрез GPRS канала. Така няма да се загубят вашите данни (координати, датчици данни и др.)
 • DIGITAL SYSTEMS DSF10

  DSF10 е последен модел на мониторинг терминал разработен от Digital Systems Латвия. Днес това е най-малкият терминал за мониторинг на пазара, с многообразие от включени функции, голяма надеждност и ниска цена.
  Препоръчителни приложения е:
  * GPS наблюдение реално време;
  * Контрол на горивната система
  * Контрол върху сигурността на превозните средства, посредством прекъсване работата на двигателя;
  * възможност за дистанционно управление (активиране на оборудване в автомобила)

  DSF10 е разработен сензор за разпознаване работата на двигателя.
  Терминалът може да разпознава състоянието на двигателя на превозното средство - дали енатоварен или не. Тази функция помага за предотвратяване на ситуации, когато служителите се опитват да симулират използване на превозно средство със само запален двигател.
 • DIGITAL SYSTEMS DSF22

  DSF22 е най-новият терминал за мониторинг GPS / GSM разработен от Digital Systems Латвия, за подмяна на старите модели DSF20 и DSF21. Той е проектиран като многофункционално устройство, което включва комбинация от четири различни устройства в едно:
  * GPS устройство за проследяване в реално време;
  * Уникален контрол на горивото при кражба при изключен двигател, чрез аларма (изпраща SMS известяване в случай на кражба на гориво);
  * система за сигурност на превозните средства с възможност прекъсване на двигателя;
  * дистанционно управление (активиране от разстояние на оборудване в превозните средства).

  Директно свързване със сензора за гориво на Превозното средство.
  - DSF22 устройството има уникален модул с възможност да свърже с всеки оригинален сензор за гориво на автомобила. Без значение - лек автомобил, търговски ван, камион или трактор. Ако има сензор за гориво в резервоара за гориво, DSF22 може да го прочете и да предостави точна информация за нивото на горивото.
 • DIGITAL SYSTEMS DSM4

  DSM4 е най-новото поколение автономно GPS / GSM локатор устройство на Digital Systems Латвия, Основната цел на DSM 4 е охранителна и проследяваема функционалност. Устройството работи с вътрешни батерии, осигурявайки непрекъсната работа до 12 месеца, с малки размери е, и е много лесно да скрие в превозно средство. С помощта на програмируеми режима на работа и 3 различни методи за локализация на местоположение, ние вярваме, че е най-доброто решение днес.

  След като устройство е конфигурирано и инсталирано, то влиза в режим на заспиване. В този режим устройство не предава всички данни, дори повече - няма електромагнитно излъчване, което прави невъзможно да се намери с помощта на скенери.

  Веднъж на ден DSM4 се събужда и изпраща SMS текст до предварително определен телефонен номер, информира за състоянието и вътрешно състояние на батерията. Продължителност на събуждането е по подразбиране - 5 минути, ако не се получат нови команди, DSM4 отива в режим на заспиване отново.

 • BCE FM-500 LIGHT/BLUE

  Устройствата FM-500 Light/Blue притежават GPS / GLONASS и GSM свързаност, с основна функция за проследяване на обекти и в услуга на потребителите. Те са в състояние да придобият информация за местоположението, скороста, посока, и т.н. на порследяваният обект, и получените данни се прехвърлят чрез GSM мрежата. Устройствата притежават цифрови и аналогови входове, 1-Wire (iButton), RS-232 and EIA-485, които могат да се използват за свързване на различни външни датчици/устройства. Изходите на устройствата могат да се използват за контрол на външно оборудване разстояние, контрол на горивото независимо от вида на сензора за гориво и модела/специфичността на превозното средство.

  Устройствата FM-500 Blue могат да четат данни от FMS/CAN (protocol J1939), CAN Volvo/Renault, OBDII, други CAN протоколи.

  Гъвкава конфигурация позволява да се регулира функционалноста на устройството, за да отговори на специфичните изисквания на потребителите.

 • EELINK K9 GPS часовник
  K9 е GPS часовник с двустранна Войс - комуницаия, един бутон за SOS известяване. История на маршрут.
  Може да се използва при:
  1. Намиране на възрастни хора и деца.
  2. Спортни състезания
  3. Патрули и други външни охранителни функции
  4. Туризъм
  5. Други
 • EELINK TK116
  TK116 е GPS Tracker с много широк спектър от промишлени и търговски приложения, много малък и мощен, голям диапазон от напрежение 6-36V, прекъсване на гориво/масло, подслушване, SOS бутон, може да се наблюдава чрез компютър и телефон.
  Типични области на приложение: логистични предприятия, управление на автопарк, управление на автобусен транспорт, застрахователни компании, електроцентрали, петролни компании, телекомуникационни компании, таксиметрови компании, компании за продажби на автомобили, коли под наем, поддръжка на превозното средство, центрове за изследователски технологии и др.
 • EELINK GPT06
  GPT06 преносим GPS Tracker и има широк спектър от търговски приложения, вградена батерия с висок капацитет, силно LED фенерче, водоустойчив.
  Той може да се използва при:
  1. Намиране на възрастни хора и деца.
  2. Туризъм.
  3. Спортни състезания
  4. Патрули и други външни охранителни функции
  5. Домашни любимци и други животни.
  6. Други
  Подходящ е и за индивидуална употреба
 • JOINTECH JT600
  JT600 е промишлен клас преносим слънчев тракер с творческо управление на захранването, който се отличава с AGPS, резистентност, водоустойчив, прахоустойчив и над 6-месечно стендбай състояние на батерията и т.н .. Той е използван за отдалечен мониторинг и управление на възрастни хора, хора в неравностойно положение, деца, външни работници, изследователи, спортисти, туристи, мобилни активи и т.н.
 • MEITRACK MVT800 тракер
  MVT800 е чисто нов GPS тракер от Мейтрак груп Китай водещ производител на телематични продукти и решения. Тракерът поддържа функции за известяване и предотвратяване кражбата на лични и служебни автомобили. Водо устойчив.
 • QUECLINK GV65
  GV65 е мини тракер GNSS, предназначен за широк спектър от приложения за проследяване на превозното средство. Той има няколко входове и изходи - цифров/аналогов, I/Os и включва 1-ware интерфейс, използван за идентификация на шофьора и следене на температурата. Вградена подсистема на GNSS поддържа GPS и GLONASS, има допълнителна външна антена, което позволява превъзходна чувствителност и минимално време за първо локализиране. Неговият четирибандов GPRS / GSM 850/900/1800/1900 MHz приемник, позволява местоположението на GV65 да бъдат наблюдавани в реално време и/или сървър и мобилни устройства. Вграденият 3-осен акселерометър позволява различаването на движение, което удължава живота на батерията, чрез сложни алгоритми за управление на захранването. Протоколът на устройството поддържа голямо разнообразие от доклади, включително аварийно-алармен режим, гео-ограда на контролно-пропускателни пунктове, начин на шофиране, аларма за изтощена батерия, мониторинг на захранването и др.